I disse uger er hverdagen forandret for os alle. Mange er sendt hjem fra arbejde eller i karantæne på grund af risiko for coronasmitte. Det er helt naturligt at opleve ængstelighed i den situation, vi står i. Samtidig kan fraværet af hverdagens strukturer og gøremål være en yderligere belastning, ligesom konflikter med partnere og familiemedlemmer let blusser op, når vi er under pres. For andre er det byrden af isolationen og fraværet af kontakt, der bliver svært.

Hvis du genkender noget af dette – eller du af andre grunde har behov for hjælp eller støtte – kan onlineterapi være en god mulighed i den kommende tid.

Hvad er onlineterapi?

Onlineterapi er terapi, der foregår over computer eller telefon. I dag findes der mange platforme, hvor der kan afholdes møder 1-til-1 med video og lyd. Jeg anvender Zoom, der er en krypteret og gratis mødetjeneste.

Selvom at det fysiske møde er at foretrække, er onlineterapi i dag et rigtig godt alternativ – og en måde hvor vi kan være sikre på, at vi ikke spreder coronasmitte. Jeg har været skeptisk, men jeg er blevet imponeret over, hvor godt det virker. Det eneste, der kræves, er en computer med et kamera, internet og et sted, du kan sidde uforstyrret under samtalen.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Om terapeut

Kontakt og tidsbestilling

Telefon: +45 26 80 25 36

E-mail: mieharder@protonmail.com