For de fleste er det en stor beslutning at starte i terapi for første gang. Og det kan være en jungle at finde den ‘rigtige’ terapeut.

Det er helt normalt at være nervøs og opleve noget uro op til den første session. Måske har du taget tilløb i lang tid. Måske har du aldrig talt med nogen om det, du vil fortælle, før. Det kan også være, at du er bange for, at det er ‘for lille’ en ting. Måske har du svært ved at tale om eller mærke dine følelser, men vil gerne nærme dig de sider af dig selv mere. 

Uanset hvad dit udgangspunkt er, er du velkommen. Jeg gør mit bedste for at skabe et trygt og empatisk rum, hvor der er god tid til at folde det hele ud, og hvor tempoet afpasses til dig. Du har fuld fortrolighed hos mig og det er helt op til dig, hvad du ønsker eller ikke ønsker at tale om. Du behøver ikke forberede eller gøre noget særligt før første session.

Du er velkommen til at ringe og få en kort snak i telefonen, før du laver en aftale, hvis det kunne være rart at få en bedre fornemmelse af, hvem jeg er.

Du kan også se en kort video, hvor jeg præsenterer mig selv her

Om terapeut

Kontakt og tidsbestilling

Telefon: +45 26 80 25 36

E-mail: mieharder@protonmail.com

Klinikken